Hrvatska
Regija
Cedevita Junior u prvu momčad uvrstila petoricu igrača iz razvojne momčadi: Pred njima su iskušenja u HT Premijer i ABA  2 ligi

Cedevita Junior u prvu momčad uvrstila petoricu igrača iz razvojne momčadi: Pred njima su iskušenja u HT Premijer i ABA 2 ligi

Autor: Z.D. Photo: KK Cedevita junior

Izlazak na regionalnu scenu

Toni Bilić, Luka Mršić, Petar Ogrizović, Ivan Bogdanović i Marko Ljubičić su prošle sezone bili okosnica ekipe Mladost, razvojne momčadi Cedevite Junior koja je nastupala u Prvoj ligi, uvršteni su u prvu momčad te će u sezoni 2023/2024 biti na raspolaganju treneru Damiru Mulaomeroviću.

Isti razvojni put prošli su Vito Kučić, Renato Serdarušić i Vice Zanki, a prelaskom ova petorice igrača u viši rang natjecanja projekt Mladost je još jednom pokazao opravdanost.

- Kvalitetne predstave u Prvoj ligi nisu prošle ispod radara i svakako su zaslužili priliku da se bore za svoje mjesto u ekipi i minutažu na parketu. Ovi mladi igrači uz prošlogodišnje članove naše seniorske ekipe Batinića, Rašića, Serdarušića i Kučića činit će okosnicu seniorske ekipe uz par igrača s iskustvom koji će im pomoći u borbi za što bolji plasman u HT Premijer ligi kao i za premijerni nastup u ABA 2 ligi, ističu u KK Cedevita Junior.