Hrvatska
Cibona i Bosco dva su kluba bratska...

Cibona i Bosco dva su kluba bratska...

Juniori Cibone plus Ćubela, Zrnić, Vidović...

Prošlogodišnji član HT Premijer lige zagrebački Bosco pripreme za novu sezonu započet će 19.kolovoza. Mladu momčad koju će mahom sačinjavati juniori Cibone uz nekoliko iskusnih igrača s klupe će voditi Andrej Tesla koji je mnogima poznat po sjajnom radu i rezultatima u mlađim kategorijama KK Zagreb. Tesla je prošle sezone radio s dječacima Bosca, a sada će preuzet klupu seniora s ciljem povratka u HT Premijer ligu.

”Želja za povratkom je izražena, a prvi cilj nam je rad i razvoj mladih igrača koji dolaze iz Cibone i koji imaju lijepu perspektivu. Naravno da će nam neophodno biti da imamo i nekoliko iskusnijih igrača, a već su nam pristigli Ivan Ćubela i Marin Zrnić. Od prošlogodišnjih igrača ostao je Mateo Vidović. U svakom slučaju nadamo se jednoj dobroj sezoni u kojoj s radom možemo napraviti ono što svi zajedno priželjkujemo”…kazao nam je kretko Tesla.

Bosco će do početka sezone (5.listopada) odigrati niz priateljskih utakmica, a izdvajamo turnir u Dubravi (14.-15.rujna) gdje ih u polufinalu očekuje domaćin Dubrava. Drugi polufinalni par činit će Šibenik i Rudeš.