Hrvatska
Cibona lako preko Bosca, ozlijedio se Radovčić

Cibona lako preko Bosca, ozlijedio se Radovčić

Autor: Krešimir Galić Photo: Ivana Dergez/KK Cibona

Repeša: To je samo slijed događaja

U 29.kolu Favbet Premijer lige Cibona je očekivano slavila protiv Bosca 99:73. Susret je bolje otvorio Bosco, a Cibona se u drugoj četvrtini odvojila serijom 18:0 za +16 (31:15). Na poluvremenu je bilo 50:29, a Vukovi su u nastavku rutinski susret priveli kraju i omogućili veću minutažu juniorima.

‘Drago mi je da smo nastavili seriju pobjeda u domaćem prvenstvu, nismo otvorili utakmicu na pravi način u vidu nedostatka energije i koncentracije. Na kraju je to nakon timeouta i izmjena bilo puno bolje tako da smo mirno priveli utakmicu kraju. Ozljeda Radovčića samo je slijed događaja, znalo se da dečki ne mogu izdržati toliko dugo bez ozljeda, samo se nadam da nije ništa ozbiljno.’ – rekao je Dino Repeša, trener KK Cibona.

‘Čestitam ekipi Cibone na pobjedi, dobro smo ušli u utakmicu, ispoštovali smo što smo se dogovorili u svlačionici, ali to je trajalo sedam, osam minuta prve četvrtine. Kasnije je do izražaja došla individualna kvaliteta Cibone gdje nismo mogli parirati. Idemo dalje, dobra je ovo sezona za naše mlade igrače jer oni tu rastu, i znači im puno da igraju protiv najjačih.’ – rekao je Luka Jovanović, trener KK Bosco.

Borna Katanović je s 20 poena predvodio Cibonu. Filip Bundović je dodao 15, a Krešimir Radovčić 14. Kod Bosca Ivan Njegovan je ubacio 16, Bruno Bubalo 14, a prve seniorske poene zabili su i najmlađi Fillipo Valenti, Marin Cvitković i Zdravko Perić.

Standings provided by Sofascore