Hrvatska
Regija
Cibosi spajaju gostovanja u Splitu i Podgorici

Cibosi spajaju gostovanja u Splitu i Podgorici

Četvrtak-nedjelja.

U 11. kolu HT Premijer lige Cibona će odmjeriti snage sa Splitom u četvrtak, 19.11. u 20.00 sati.

Vukovi na put kreću u četvrtak ujutro. Iz Splita će nastaviti za Podgoricu gdje u nedjelju u sklopu 8. kola ABA lige igraju protiv Budućnosti VOLI.

Ivan Velić, trener Cibone:

Očekujem tešku i neizvjesnu utakmicu kao što je bila i ona zadnja u ABA ligi. Pokušat ćemo popraviti neke stvari koje tada nismo dobro radili i biti pametniji. Razlika u odnosu na taj susret je ta što nećemo moći računati na Markotu, a ekipa Splita je dobila Đokovića koji se vraća nakon ozljede. Bit ćemo bez bitnog igrača u visokoj liniji, ali ovi igrači koji će igrati će dati sve od sebe da nadoknade njegov izostanak. Svaka utakmica je priča za sebe i vjerojatno će i Splitu ovo biti drugačija utakmica od one prethodne.

Josip Bilinovac, igrač Cibone:

Čeka nas teška utakmica protiv protivnika koji u zadnje vrijeme igra dobro, pogotovo na svom parketu. Nema puno nepoznanica između nas i njih, igrali smo nedavno u ABA ligi. Imali smo sve u svojim rukama, pa smo nekim ‘glupostima’ i greškama dopustili Splitu da pobijedi. Nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici to anulirati što je više moguće i time se učvrstiti na prvom mjestu, što nam je cilj. Nedostajat će nam Markota, ali opet imamo druge igrače koji ulaze u rotaciju. Nadam se da ćemo uspjeti iskontrolirati susret i pobijediti.

Prijenos utakmice će biti na Areni Sport 1.

FOTO: KK Split

#HejaHejaCibosi