Hrvatska
Damir Mulaomerović najavljuje majstoricu: Volio bih da u Dom sportova dođe što više ljudi

Damir Mulaomerović najavljuje majstoricu: Volio bih da u Dom sportova dođe što više ljudi

Cedevita Junior i Gorica će u trećoj odlučujućoj utakmici četvrtfinala playoffa, majstorici u Domu sportova, odlučiti tko će u polufinale doigravanja HT Premijer lige. Susret je na rasporedu u utorak u 18:00 sati, ulaz je slobodan uz prijenos na Arena sport TV.

Podsjetimo, Gorica je slavila u Domu sportova 92:95, Cedevita Junior je u subotu uzvratila pobjedom u Velikoj Gorici 85:86. Pobjednik serije do dvije pobjede će se u polufinalu sučeliti Ciboni koja je u dvokoraku izbacila Furnir Dubravu. U drugom polufinalu sastaju se Split i Zadar.

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior:

"Meni je drago da su momci vratili seriju u Dom sportova, na naš teren, mislim da je stvarno ovaj četvrtfinalni par bio najzanimljiviji u doigravanju, da smo imali dvije vrhunske utakmice, na jednu loptu i očekujem da će tako biti i u utorak. Mislim da će odlučiti tko će imati više svježine, više energije jer se playoff igra visokim intenzitetom. Ja vjerujem u naše momke, pokazali smo karakter, odigrali u gostima dosta dobro, prije svega obrambeno, nadam se još jednoj dobroj utakmici i prolasku u polufinale. Ja bih volio da u Dom sportova dođe što više ljudi, tko god je bio na ove dvije utakmice mislim da je vidio dobru košarku, dobro nadigravanje, natjecateljski štih, puno dobrih poteza, i individualnih i momčadskih, bilo je jako zanimljivo. Tako ću i ovom prilikom pozvati sve, prije svega naše navijače i sve koji vole košarku da dođu u utorak u 18:00 u Dom sportova na jako zanimljivu utakmicu, pogotovo što su ove dvije prve utakmice bile neizvjesne, a to je ono što ljudi vole."


Vito Kučić, playmaker Cedevite Junior:

"U subotu smo pobijedili, izjednačili seriju i vratili ju u Dom sportova, kod nas. Mislim da će biti tvrda utakmica ali vjerujem da smo energetski jako dobri, potrošeni jesmo ali radili smo dobro cijelu sezonu i mislim da po tom pitanju ne bi trebalo biti problema. Pitamo nas same hoćemo li biti dovoljno pametni i iskoristiti ovu priliku. Idemo pobijediti. Gorica nam ne leži previše ali pokazali smo da ih možemo dobiti, slavili smo na njihovom terenu, svaka naša utakmica je bila na jednu loptu. Treba imati i ponešto sreće ali ne bojim se. Vjerujem da će biti i više publike, ipak nam je to vjetar u leđa kada vidimo pune tribine, da se skupi Dom sportova i da zajedno pobijedimo."

Foto: KK Cedevita Junior