Time-out
Dinamo ima novu akciju: Na utakmici protiv Šibenke traži dizajnera za treći dres. Uvjet je da nema više od 12 godina

Dinamo ima novu akciju: Na utakmici protiv Šibenke traži dizajnera za treći dres. Uvjet je da nema više od 12 godina

Autor: KK Dinamo Zagreb Photo: KK Dinamo Zagreb

Fora!

Košarkaši Dinama ove će sezone u Kupu Krešimira Ćosića igrati u trećoj garnituri dresova, a kako će ti dresovi izgledati odlučit će upravo oni sami zajedno s trenerom Josipom Sesarom. Na idućoj prvenstvenoj utakmici protiv Šibenke koja je na rasporedu u subotu u 20h u KC Dražen Petrović svoje prijedloge izgleda dresova nacrtat će im mali navijači Dinama starosti do 12 godina.

KK Dinamo objavio je stoga kako poziva sve roditelje da na utakmicu 7. kola Favbet Premijer lige dođu ispod plave tribine sa svojim mališanima i tamo ih prijave za crtanje dresa. Na raspolaganju će im biti četiri flomastera s kojim će uz obvezne natpise imena kluba i brojeve moći iscrtati svoje idealne dresove.

“Za utrku beba u puzanju smo dobili veliki broj čestitki i pohvala, kao i za izložbu dresova Dinama kroz prošlost koju smo organizirali u prvom kolu. Sada smo, eto odlučili napravili spoj tog prvog i drugog eventa, nove generacije navijača i roditelja povezati s onim što je svakom Dinamovcu sveto, a to je jasno dres. Baš se veselimo se tim, dizajnerskim rješenjima najmlađih, a sve crteže koji nastanu na utakmici protiv Šibenke ćemo objaviti na našim društvenim mrežam”, ispričao je Vedran Lučić iz Uprave KK Dinama i dodao kako pobjednika ovog zanimljivog natječaja čeka vlastiti primjerak dresa s potpisima svih igrača i trenera.

Svi crteži će se osim na društvenim mrežama na jednom treningu predstaviti igračima Dinama i treneru Sesaru, a oni će od svih njih, ne znajući tko je autor, izabrati najbolji dizajn dres po svom vlastitom izboru.

Pobjednički dizajn mališanke ili mališana postat će tako treći dres Dinama. Te iste dresove u KK Dinamo nakon završetka natjecanja u Kupu Krešimira Ćosića planiraju staviti na humanitarnu aukciju.

“Lani smo utakmicu osmine finala Kupa Krešimira Ćosića odigrali u Vukovaru i sav prihod od ulaznica išao je našim prijateljima iz udruge Vukovarski leptirići koja rade s djecom s posebnim potrebama. Ove godine smo eto odlučili s ovakvim projektom istodobno dodatno privući novu publiku u dvoranu, a istodobno nastaviti s humanitarnim djelovanjem”, dodao je Vedran Lucić.

Podsjetimo, u prošloj domaćoj utakmici KK Dinamo je organizirao utrku beba u puzanju, dok je u prvom kolu organizirao izložbu dresova Dinama kroz prošlost. Da takvi događaji u sklopu utakmica privlače publiku pokazuju i vrlo dobro ispunjene tribine Dinamovih utakmica u Draženovom domu. A razlog rasta publike na njihovim utakmicama osim ovakvih akcija kojima se bore za novu publiku sigurno leži i u dobrim rezultatima koje bilježe ove sezone.

Igrači Josipa Sesara Šibenku tako čekaju sa trećeg mjesta na tablici s omjerom od pet pobjeda i jednog poraza. U iduće dvije domaće prvenstvene utakmice protiv Šibenke i Dubrave stoga ulaze kao veliki favoriti. Ulaznice za utakmicu u subotu mogu se već sada kupiti online putem CoreEvent ticketing sustava, a od utorka u Bad Blue Boys Fan Shopu u Ilici 37.

Protivnika u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića igrači Dinama, kao i svi ostali klubovi saznat će u petak iza 13h kada je predviđen ždrijeb u prostorijama HKS-a.