Hrvatska
Dinamo razbio Zabok, Sesar poručio: U jako dobrom smo ritmu

Dinamo razbio Zabok, Sesar poručio: U jako dobrom smo ritmu

Autor: KK Dinamo Photo: KK Dinamo

A sada doigravanje

Dinamo je u 33. kolu Favbet Premijer lige uvjerljivo slavio protiv Zaboka rezultatom 100:78. Dinamo je tako na omjeru od 20 pobjeda i 13 poraza što mu donosi petu poziciju na ljestvici te četvrtfinalnu seriju protiv Cedevite Junior.

U susret su puno bolje ušli košarkaši Dinama. Nakon samo tri minute igre, ostvarili su dvoznamenkastu prednost. U obrani su bili agresivni, a u napadu brzi i učinkoviti. Sredinom četvrtine trener Zaboka, Ivan Tomas, bio je primoran pozvati minutu odmora kako bi prekinuo seriju košarkaša Dinama. Prednost je samo nastavila rasti te je na kraju prve četvrtine iznosila velikih 18 razlike.

Utakmica je u drugoj dionici nastavila u istom ritmu. Prednost Dinama nezaustavljivo je rasla, a gosti nisu imali pravog odgovora na sjajnu igru Dinama. Na poluvrijeme se otišlo s okruglih 30 razlike za domaćine.

I tijekom drugog poluvremena Dinamo je nastavio s dominacijom. Prednost je nastavila rasti, a priliku su dobile i mlade snage kluba. Košarkaši Dinama mirno su priveli utakmicu kraju te su na kraju slavili s velikih 22 razlike.

„U jako smo dobrom ritmu. Muče nas ozljede Vučića i Garafolića kojeg sam danas koristio tek da osjeti igru. Čestitam svim ljudima u klubu na 20 pobjeda koje smo ostvarili. Idemo sad na noge Cedeviti i moramo se dobro pripremiti“, dodao je trener Dinama Josip Sesar.

Standings provided by Sofascore