Europa i Svijet
Hrvatska
Đorđeviću ohrabrenje, Trinchieriju razočarenje

Đorđeviću ohrabrenje, Trinchieriju razočarenje

Autor: Basketball.hr

Dojmovi trenera nakon utakmice na ZDBT-u

Pobjedom protiv velikih rivala i prvaka Njemačke Brose Bamberga, Bayernu je pripalo treće mjesto Zadar Basketball Tournamenta!

- Zadovoljan sam igrom svoje momčadi. Bila je ovo jedna solidna utakmica, ušli smo jako dobro pripremljeni i ovo je apsolutno utakmica koja nas može ohrabriti. Bamberg je naš veliki rival u domaćem prvenstvu koji ima svoje kvalitete. U trećem nastupu na turniru smo odigrali najbolju partiju što možemo shvatiti kao određeni rast forme. Imamo još prostora da podignemo igru i na tome ćemo raditi, imamo dobru kemiju koju moramo zadržati. Zadarski košarkaški turnir je sjajan, organizacija je odlična, uživali smo ovih dana u Zadru, poručio je minhenske momčade Aleksandar Đorđević. 

Trener Brose Bamberga Andrea Trinchieri bio je vidno razočaran igrom svoje momčadi. 

- Nismo bili pravi. Ovo je bila jedna potpuno neozbiljna utakmica moje momčadi koji je rezultirao neugodnim porazom za nas. S ovakvim pristupom ne možemo igrati protiv nikoga. Uvijek moramo biti maksimalno motivirani, a moji igrači pred sobom imaju dovoljno treninga da to shvate. Imali smo previše izgubljenih lopti, očito da moji igrači nisu bili spremni igrati ovu utakmicu. Ako ćemo o pozitivnim stvarima, mogu reći da je ovo super turnir, sjajno organiziran, odigrali smo dvije dobre utakmice i jednu lošu. Pred nama je ove sezone 80 utakmica, moramo početi igrati kao momčad.