Hrvatska
Dok se čekaju Indijci... Vuk Vuković napušta Vukove i odlazi prema Tajvanu

Dok se čekaju Indijci... Vuk Vuković napušta Vukove i odlazi prema Tajvanu

Autor: Tportal tportal Photo: Cibona/Marin Sušić

Večeras mu je zadnja u dresu Cibone

U sklopu 21. kola FAVBET Premijer lige, Cibona će večeras od 20:15, pod Tornjem dočekati Dubravu. No, Toranj se, simbolično rečeno, opet nakrivio, javlja tportal

Tijekom reprezentativne pauze Cibonu je napustio jedan od šestorice seniorskih igrača kojeg je u rotaciji mogao koristiti Dino Repeša.

Stvari su toliko komplicirane da ustvari moramo razmišljati je li u gornjoj rečenici trebalo umjesto Dino Repeša pisati Bariša Krasić jer, baš kao što igrači pristigli iz drugih klubova u Cibonu između dvije sezone nemaju prvo nastupa u domaćim natjecanjima, zbog neriješenih dugovana Zagrepčana prema igračima iz prošle sezone, tako ni Repeša nema pravo voditi momčad. Istina, on to čini, ali kao službena osoba na klupi.

No, vratimo se ključnoj vijesti. Domagoj Vuković napušta Vukove i odlazi put Tajvana gdje će zaraditi više nego u nekadašnje europskom gigantu (izvori bliski klubu kažu da je riječ o svoti većoj od 40 tisuća dolara za dva mjeseca). S jedne strane već mjesecima stižu priče kako spasonosni Indijci samo što nisu srušili blokadu i omogućili registraciju igrača koji nemaju pravo nastupa, a s druge se momčad počinje rasipati.

Vuković sigurno nije jedini kojem stižu ponude i pitanje je trenutka kada će se netko sljedeći krenuti njegovim stopama. Ne prema Tajvanu, ali prema klubu u kojem će razmišljati samo o košarci i kako je što bolje igrati.

U takvoj atmosferi Cibona ide po novu pobjedu protiv Dubrave koju je nedavno pobijedila u polufinalu SuperSport Kupa Krešimir Ćosić. Vukoviću će to biti oproštajna utakmica.

Standings provided by Sofascore