Time-out
Dundov, Vladović i Predovan pobjednici kviza 'Sve o KK Zadar'

Dundov, Vladović i Predovan pobjednici kviza 'Sve o KK Zadar'

Autor: R.I.

Ekipa s košarkaškim pedigreom.

U Zadru je u Famous baru u ponedjeljak održan košarkaški kviz 'Sve o KK Zadar'. Odaziv je bio izvanredan. Sudjelovalo je 14 ekipa koje su pokazali zavidno znanje o voljenom klubu, u nekim trenucima ispravljali i netočne navode zapisne u zadarskim košarkaškim povjesnicama.

Osim sudionika bilo je i znatiželjnika i navijača, a svojim su pojavljivanjem večer uveličali trener Zadra Aramis Naglić, koji se potpuno saživio s gradim košarke, njegov pomoćnik Franko Strele i sportski direktor KK Zadar Branimir Longin koji su također provjeravali svoje znanje o klubu.

U jakoj konkurenciji pobjedu je odnijela ekipa 'Franco Baresi' u kojoj su bili bivši košarkaš Zadra, Borika, Posušja, Širokog...Miro Dundov, brat košarkaša Zadra Jakova Vladovića, Josip, i sin službenog liječnika KK Zadar Davora Predovana, Jakov.

Iza sebe ostavili su moćne ekipe s jakim novinarskim snagama u svojim redovima, koje, sigurni smo, čekaju priliku za revanš. Uz Famous bar, pobjedničku ekipu nagradio je i KK Zadar s besplatnim ulaznicama za sve domaće utakmice do kraja sezone.












Tagovi