Hrvatska
Dylan Frye se nije pojavio na treninzima nakon blagdana, Osijek doveo Nina Čelebića

Dylan Frye se nije pojavio na treninzima nakon blagdana, Osijek doveo Nina Čelebića

Preslagivanja u Vrijednosnicama.

Vrijednosnice Osijek potpisale su ugovor sa Ninom Čelebićem do kraja sezone. 

Nino je rođen 03.01.1991. godine, visok je 188cm i igra na poziciji beka. Košarkom se počeo baviti u rodnoj Srijemskoj Mitrovici, a zatim kao kadet prelazi u KK Zemun. Juniorski staž odrađuje u KK Mega Vizura Beograd iz koje prelazi u KK Mladost Beograd, a potom u KK Jagodina.

2016. godine odlazi u SC Rist Wedel iz Hamburga (Njemačka), gdje ostaje do 2018. godine. Nakon toga prelazi u BC Bayer Giants 

U Vrijednosnice Osijek dolazi iz ekipe KK Borac Zemun, člana druge Srpske lige, gdje je bio najkorisniji igrač lige. U mlađim kategorijama je bio član kadetske reprezentacije Crne Gore, čije državljanstvo ima po očevoj strani. 

Nino Čelebić: 

Drago mi je da sam došao u ekipu koja razvija igrače i pruža im šansu za napredak, mislim da mi je ovo pravi potez i jedva čekam da opravdam klupska očekivanja. 

Trener Stipe Šarlija: 

Dovođenje iskusnog beka je odlična stvar za razvoj našeg iznimno mladog tima. Nadam se da će Nino svojim iskustvom pomoći u ostvarenju zadanih ciljeva. Nakon što se Amerikanac Dylan Frye nije pojavio nakon blagdanske pauze i njegov status tek treba biti definiran, moram pohvaliti ljude koji vode klub, jer su jako brzo reagirali i doveli novog igrača.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore