Hrvatska
FOTO: Cedevita se priprema za ždrijeb Eurocupa

FOTO: Cedevita se priprema za ždrijeb Eurocupa

Autor: Paulo Sarić

Na poslovnim sastancima u Barceloni nalazi se jaka delegacija hrvatskog prvaka.

Proteklih se dana u Barceloni održava redoviti godišnji sastanak Eurolige s direktorima medija i marketinga klubova sudionika ULEB-ovih natjecanja.

Na sastanku je bilo riječi o velikom rastu praćenosti, kako u dvoranama, tako i na društvenim mrežama, te o načinima kako da se taj rast zadrži i poboljša.

- Rezultati promjene u formatu natjecanja su bili spektakularni. Slijedeći izazov bit će preslikati skok u kvaliteti koji smo vidjeli sa sportske strane na poslovnu i komunikacijsku sferu – kazao je Jordi Bertomeu.

foto: Igor Jagić Facebook

Uz brojne poslovne i marketinške sastanke vezane za elitno klupsko natjecanje, sutra se održava i ždrijeb 7DAYS EuroCupa u kojemu se i naredne sezone natječe hrvatska Cedevita. Aktualni prvak države, podsjetimo, stavljen je u treću od šest jakosnih skupina, zajedno s Hapoel Jerusalemom, Lietuvos Rytasom i turskim Tofasom. Prema pravilima Eurocupa klubovi iz iste lige u prvoj fazi natjecanja ne mogu igrati međusobno, a kako je hrvatski predstavnik svoj plasman u drugo po snazi europsko klupsko natjecanje izborio preko Jadranske lige, sutra neće moći biti izvučen u istu grupu s beogradskim Partizanom ili podgoričkom Budućnošću.

U Barceloni se nalazi delegacija kluba koju čine direktor Davor Užbinec, media i PR direktor Igor Jagić i direktor marketinga Arsen Šolić.

Ždrijeb možete pogledati u izravnom prijenosu sutra od 13.30h na službenim Facebook i YouTube stranica Eurocupa, a da boravak u Barceloni nije odmor, već radno intenzivno iskustvo, kao i djelić atmosfere uoči ždrijeba, možete vidjeti na slikama media i PR direktora Vitamina Igora Jagića.