Hrvatska
VIDEO Grgurević: Moramo pobijediti! Točka!

VIDEO Grgurević: Moramo pobijediti! Točka!

Navala na ulaznice za drugu utakmicu polufinala PH između Splita i Cibone.

Nema dvojbi, sudeći prema zanimanju i navali na ulaznice, Gripe će biti ispunjene u drugoj utakmici polufinala doigravanja HT Premijer lige u kojoj Split dočekuje Cibonu (srijeda, 18.30 sati). Ulaznice na prodajnim mjestima Adriaticketa već nestaju, a blagajna na Gripama bit će otvorena dva sata prije početka utakmice. Trener Ante Grgurević u tri rečenice sažeo je sve ono što želi u dvoboju protiv Cibone, koja vodi s 1:0 (igra se do tri dobivene utakmice).

- Igramo kući. Moramo pobijediti. Točka - kazao je popularni "Grga", koji iz utakmice u utakmicu oduševljava svojim vođenjem momčadi.Unio je ekipi onaj svoj igrački duh kada se na parketu borio do posljednjeg atoma snage. 

- S ponosom sam gledao kako se momci bore u prvoj utakmici. Dovoljno je da to prenesu na ovu drugu utakmicu. Koliko su sebe dali u prvoj utakmici, to je za svaku pohvalu. Za nas trenutno postoji samo druga utakmica, treća i četvrta ne postoje. Ne možemo trošiti energiju na ono što je bilo prije, ili ono što će biti poslije. Sve smo usmjerili prema ovom susretu. Na nama je da u datom trenutku damo sve. Nije dovoljno doći samo tijelom i reći borio sam se, treba uključiti i glavu, smanjiti broj pogrešaka - rekao je Grgurević.Mate Kalajžić, Splitov reprezentativac, ne može se obraniti od brojnih poziva svih onih, koji žele naći svoje mjesto na Gripama.

- Pozivam gledatelje da nas podrže u što većem broju. Utakmicu moramo igrati tako da Cibona "krvari" za svaki poen, igrat ćemo kao da je ovo posljednja u seriji, a ne druga. Gledamo sebe, raspoloženje u svlačionici je odlično, proslavili smo i Pavlov (Marčinković, nap.a.) rođendan, i ta mala fešta je podigla atmosferu. Možemo igrati s Cibonom, nikada nismo ni sumnjali u to, bitno je samo da smo svi na sto posto i da smo zdravi. Svi oni, koji dođu na Gripe neće zažaliti – rekao je Kalajžić.