Regija
Hrvoje Vlašić: Zaslužili smo!

Hrvoje Vlašić: Zaslužili smo!

Autor: Branko Tabak

Oduševljenje u Mostaru.

Nakon saznanja da će HKK Zrinjski biti sudionik Druge ABA lige oglasio se upravni odbor kluba u kojemu je prvi trener hrvatski stručnjak Hrvoje Vlašić. 

-  Cijeli Upravni odbor kluba je s velikim oduševljenjem primio vijest o ulasku našega kluba u vrlo jako međunarodno natjecanje. Potvrda da smo dobro radili u klubu zadnjih godina. Strategija i vizija je bila jasna, postupno dizanje kluba kako organizacijski tako i igrački. Današnja odluka vodstva ABA lige bit će nam dodatni motiv da se još više uzdignemo u svakom pogledu i predstavimo se u najboljem svjetlu u susjednim zemljama. Ovom odlukom naš klub za sada će biti jedini sportski kolektiv iz Hercegovine koji nastupa kroz cijelu godinu u jednom međunarodnom natjecanju, kazao je Igor Marić potpredsjednik HKK Zrinjski.

Zadovoljstvo nije krio ni trener Hrvoje Vlašić:

- Odlična vijest za klub, mislim da je prepoznat kvalitetan rad na svim razinama i da nam je tu i mjesto. Zaslužili što to svojim igrama i profesionalnim odnosom u prošloj sezoni! Sad se moramo posložiti u kratkom roku i nastaviti s radom” - izjavio je prvi čovjek mostarskog kluba za službene klupske mrežne stranice.