Hrvatska
Jakov Vladović u pogrešnom dresu

Jakov Vladović u pogrešnom dresu

Autor: KK Cedevita

Nedjeljna matineja u Domu sportova.

Nakon reprezentativne stanke, u 15. kolu HT Premijer lige Cedevita će u nedjelju u 12:00 sati u Domu sportova ugostiti Hermes Analiticu. Cedevita je trenutno četvrta na tablici s omjerom 9-5, dok su Analitičari malo niže s omjerom 7-7.

"Pauza kao pauza uvijek donese nekih dobrih i loših stvari, a pauza našim mladim momcima nije baš najbolje došla. Imali smo dosta prijateljskih utakmica, ali imamo i dosta problema što se tiče rostera", izjavio je trener Cedevite Dražen Orešković.

Dražen Orešković - Foto: Šime Zelić (Basketball.hr)

Trener će u nedjelju vidjeti na koje točno igrače može računati, a dosta promijenjenu momčad ima i Hermes Analitica.

"Mislim da će utakmica protiv Hermes Analitice biti vrlo teška. Njihova ekipa promijenila je velik broj igrača i od rostera im je ostalo ono što je ostalo, no oni će vjerojatno pokušati odigrati sa samopouzdanjem. Mogu iznenaditi. To su vrlo iskusni igrači i imaju pet-šest igrača koji već duži niz godina igraju HT Premijer ligu. Uz naše probleme, ja se nadam da ćemo uspjeti izvojevati pobjedu", izjavio je trener Orešković.

U prvom dijelu prvenstva Cedevita je 27. listopada 2018. godine kao gost u Košarkaškom centru Dražen Petrović Hermes Analiticu svladala 103:93. Tada je na suprotnoj strani igrao i Jakov Vladović, koji je danas u Cedeviti.

Vladović u dresu Hermesa - Foto: Marin Sušić

U tom susretu Toni Vitali je za Cedevitu upisao šest poena i tri skoka.

"Iskreno, imali smo nekih problema s ozljedama tijekom ove stanke, no većinu toga smo sanirali", izjavio je krilni centar Vitali. "Stvarno smo dobro trenirali, maksimalno koliko smo mogli, tako da smo spremni za nastavak prvenstva. Sigurno da će ovo biti puno drugačija utakmica nego naša prošla utakmica protiv Hermes Analitice iz prvog dijela prvenstva zbog toga što su oni promijenili dosta igrača, ali mi trebamo gledati samo sebe i forsirati naš agresivni i brzi stil igre kako bi naša kvaliteta došla do izražaja."

Mario Vitali - Foto: KK Cedevita

Rezultati by SofaScore