Hrvatska
Regija
Jovanović bi bio zadovoljan kada bi odlučivala jedna lopta

Jovanović bi bio zadovoljan kada bi odlučivala jedna lopta

Budućnost u Draženovom domu.

U 21. kolu ABA lige Cibona će u Draženovom domu ugostiti podgoričku Budućnost VOLI.

Budućnost je sa 14 pobjeda i 3 poraza u utrci za doigravanje. Cibona nakon pobjede nad Partizanom broji 7 pobjeda koliko imaju i oni, pobjedu više od FMP-a, Zadra, Krke i Splita, a 3 više od Borca.

Zagrepčanima je i za ovu utakmicu upitan Damir Markota zbog upale tetive, no o njegovom nastupu će se odlučiti ovisno o stanju na današnjem i sutrašnjem treningu.

Vladimir Jovanović:

Dolazi nam u goste jako kvalitetna i dobra ekipa Budućnosti koja je odlično vođena sa klupe od strane mog prijatelja Dejana Milojevića. Mislim da su oni ekipa koja je napravljena za najviši plasman i napada ga. Na svakoj poziciji imaju po 2-3 kvalitetna igrača i jako je teško igrati protiv takve ekipe. S druge strane, mi smo u dobrom ritmu, dobro treniramo. I dalje imamo problema sa sastavom, ali i u takvim okolnostima dajemo svoj maksimum i bit ćemo motivirani da predstavimo Klub i svakog igrača u najboljem svjetlu. Nadam se da ćemo predstaviti dobru košarku i doći u priliku da možda jedna lopta odlučuje. Ako to napravimo, bit ćemo zadovoljni.

Mateo Drežnjak:

Dolazi nam ekipa koja je u dobrom ritmu i ima svoje kvalitete, a to su pokazali i u utakmicama Eurokupa. Jedni su od pretendenata za naslov ove sezone što će značiti da će svaki od nas sutra morati biti na 150%, kako u napadu, tako i u obrani. Dobili smo dosta na samopouzdanju i fokusirat ćemo se na svoju košarku, da odigramo što smo se dogovorili i vrebat ćemo svoju šansu. 

Utakmica se igra u subotu, 13.03. u 17.00 sati. Prijenos će biti na Areni Sport 1.