Hrvatska
Jusup uoči Šibenke: Nisam siguran u kojem ćemo sastavu istrčati

Jusup uoči Šibenke: Nisam siguran u kojem ćemo sastavu istrčati

Autor: KK Zadar Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Četvrtak, 18 sati

U posljednjem, 22. kolu osnovnog dijela HT Premijer lige košarkaši Zadra u četvrtak u dvorani Krešimira Ćosića dočekuju Šibenku. Ekipu koja je jedina uz Cibonu, Split i Cedevitu Junior igračima Danijela Jusupa uspjela nanijeti poraz. U utakmici igranoj na Baldekinu Šibenka je slavila 77:76 s tim da valja napomenuti kako je Luka Božić praktički u posljednjim sekundama promašio šut za pobjedu svoje momčadi.

– Nastojat ćemo im uzvratiti na tom porazu. Još nisam siguran s kakvim ćemo sastavom istrčati na tu utakmicu, ali dat ćemo sve od sebe da pobijedimo – jasan je u najavi susreta bio Jusup.

Šibenka u Zadar stiže kao petoplasirana momčad lige. S te će pozicije, bez obzira na ishod utakmice protiv Zadra, igrači trenera Damira Milačića ući u Ligu za prvaka koja slijedi nakon ovog kola. S druge strane, Zadru je pozitivan rezultat u sutrašnjem ogledu od velike važnosti kako bi pred Ligu za prvaka zadržali korak s ostalim ekipama u vrhu poretka.

– Igramo protiv ekipe koja ove godine igra iznad svih očekivanja. Moramo se dobro pripremiti za njih i nikako ih ne podcijeniti. Kvaliteta je na našoj strani i smatram da ako uđemo agresivno u oba dva smjera ne trebalo biti problema – kaže Karlo Žganec, centar Zadra.

Utakmica na Višnjiku počinje u 18 sati uz prijenos na Sportskoj televiziji.