Hrvatska
Karakaš: Šibenka je ekipa koja naizgled nema širinu

Karakaš: Šibenka je ekipa koja naizgled nema širinu

Dalmatinski derbi narančastih i žutih.

Par sati užitka nakon pobjede protiv Mega Soccerbeta i to je bilo to, pred Splitom je u subotu u 17 sati (HKS TV) novi izazov. 

U 25. kolu HT Premijer lige "Žuti" gostuju kod Šibenke. Ritam do 3. travnja je ubitačan, nakon gostovanja na Baldekinu slijedi dvoboj protiv Zaboka na Gripama, pa gostovanja kod Krke i Škrljeva, preko tjedna će na Gripe stići Sonik Puntamika i onda za kraj serije "Žuti" gostuju kod Gorice. No, trener Mile Karakaš, kako je i najavio, ne gleda daleko naprijed, njegova razmišljanja usmjerena su isključivo prema gostovanju u Šibeniku.

- Čeka nas iznimno teško gostovanje, Šibenik je za nas često bio vruć teren i znali smo gubiti. Uostalom, i ove sezone smo izgubili. Šibenka je ekipa koja naizgled nema širinu, ali ta petorka plus par igrača koji ulaze s klupe imaju visoku kvalitetu što su i pokazali pobjedama protiv nas i Cibone te još nekim izvrsnim predstavama ove sezone. Na nama je da se maksimalno dobro pripremimo, prije svega mentalno s obzirom na veliki broj utakmica. Moramo biti koncentrirani, želim da se od prve sekunde postavimo kao bolja momčad, što i vjerujem da jesmo te da opravdamo ulogu papirnatog favorita - rekao je Splitov trener Mile Karakaš.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore