Hrvatska
Karakaš sprema iznenađenje za novi ogled s Cibonom

Karakaš sprema iznenađenje za novi ogled s Cibonom

Nakon regionalne na red dolazi nacionalna liga.

Prvi zagrebački korak "Žutih" bio je uspješan, Split je svladao Cibonu (76:74) u ABA ligi, a sada je na rasporedu dvoboj 22. kola HT Premijer lige (utorak, 18 sati, Arenasport). 

Iza Splićana je ugodna noć, uvijek je lijepo slaviti protiv velikog rivala, trener Mile Karakaš odmah po dolasku o hotel odgledao je snimku dvoboja, zajedno sa stožerom kreće u analizu. Karakaš je već prvog dana kada je preuzeo klupu Splita naglasio da stalno gleda prema naprijed, igračima je u svlačionici odmah nakon pobjede kazao da se svi zajedno okrenu novom izazovu.

- Pogledao sam utakmicu u kojoj smo pobijedili Cibonu, prvi dojam je bio ispravan, nismo odigrali najljepšu utakmicu, ali najbitnije je bilo pobijediti što smo i napravili. Neke stvari ćemo pokušati popraviti već za ovaj dvoboj domaćeg prvenstva. U toj utakmici očekujem da imamo istu energiju kao u ovoj prvoj utakmici s Cibonom, to je ono čemu kao trener težim. Rezultat možda neće imati ishod, ali definitivno je bitno da uvijek budemo na visokom energetskom nivou. Nastojat ćemo ubaciti neke nove stvari ubaciti kao iznenađenje za Cibonu, ali o tom potom, to će se vidjeti na samoj utakmici - rekao je Karakaš.