Hrvatska
Kedžo: Svaka čast Zadru, mi smo se trudili, ali za bolji rezultat trebat će nam nešto više od ovoga

Kedžo: Svaka čast Zadru, mi smo se trudili, ali za bolji rezultat trebat će nam nešto više od ovoga

Falilo je ono nešto malo, ali to malo je u velikim utakmicama potrebno da bi ostvarili pozitivan rezultat.

Kapetan Splita Mateo Kedžo smireno je nakon poraza Splita od Zadra u finalu Kupa Krešimira Ćosića 70-79 proanalizirao utakmicu i odnos snaga ovih dvaju klubova,

- Kao prvo čestitke Zadru koji je zasluženo osvojio kup. Bila je to teška utakmica u kojoj nismo smjeli sebi dopustiti padove. Imali smo dobrih dionica, ali ipak je to Zadar koji ima kvalitetu i u unutarnjoj i u vanjskoj igri. Na kraju smo izgubili koncentraciju, oni su se odvojili, mi to nismo mogli stići. Za nastavak prvenstva trebat će biti bolji.

Apostrofirao je ključni problem.

- Nismo imali kontinuitet dobre igre. I u zadnjoj četvrtini smo došli u egal, ali falilo je ono nešto malo, ali to malo je u velikim utakmicama potrebno da bi ostvarili pozitivan rezultat.

Četiri povezane zadarske trice u završnici?

- Ništa neočekivano, to je njihova kvaliteta. Imaju stvarno odlične šutere u momčadi. Nismo im smjeli dati prostora, naša greška koju su oni iskoristili i svaka im čast. Ostaje žal, nadali smo se, spremali smo se, nikome se u momčadi ne može zamjeriti na trudu, ali za bolji rezultat treba nešto više od ovoga, zaključio je Kedžo.