Time-out
FOTO: Košarku i šah zaigrali su u Akademiji Mrav!

FOTO: Košarku i šah zaigrali su u Akademiji Mrav!

Autor: Teo Cilar Photo: Košarkaška akademija Mrav

Zanimljivo druženje organizirali su u Košarkaškoj akademiji Mrav.

Kosarkaskak akademija Mrav u suradnji sa Veslačkim savezom Zagreba, OŠ Središće, socijalnom zadrugom Humana Nova i šahovskim velemajstorom Alojzije Jankovićem organizirala je event košarke i šaha prošlog tjedna u Zagrebu.

Svrha eventa bila je promocija sporta, spajanje košarkaške igre i najraširenije igre na ploči na svijetu. Šahovski velemajstor Alojzije Janković odigrao je simultanku protiv sportaša, osoba iz javnog života, učenika i profesora OŠ Središće i polaznika košarkaške akademije Mrav. Na eventu su prisustvovali: Martin Sinković, Iva Ciglar Brkić, Danko Cvjetičanin, Klaudija Klikovac, Marko Tomas, Damjan Liska, Robert Šola, Dubravko Šimenc, Zdravko Marić, Damir Matijević, Nevenka Mravlinčić, Ivan Božić, učenici i profesori OŠ Stedišće te igrači U13, U15, U17 i U19 momčadi košarkaške akademije Mrav.

Nakon odigrane simultanke, druženje se nastavilo na košarkaškom terenu gdje su se odmjerile košarkaške vještine između igrača košarkaške akademije Mrav i sudionika simultanke. Rezultati u ovom slučaju nisu bitni, ono što je nama bitno je da su se svi sudionici eventa zabavili, družili i stekli nova iskustva. Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u eventu košarke i šaha javljaju iz akademije Mrav.