Hrvatska
Kup Kreše Ćosića diktira plan pripremnih utakmica

Kup Kreše Ćosića diktira plan pripremnih utakmica

KK Bosco.

Pripreme za novu sezonu započeo je i Bosco, a trenerski dvojac Goran Perić – Luka Jovanović prvih tjedan dana radit će s većinom mladim igračima te onima koji se nalaze na probi.

 ”To su sve mladi igrači, a stariji zajedno sa kadetskim reprezentativcima priključuju se 24. kolovoza. Cilj za ovaj tjedan je da probamo igrače i da ih uvedemo u trening. Pravi ciklus priprema starta za tjedan dana, naglašava Perić i iznosi plan pripremnih utakmica koji će umnogome ovisiti o ždrijebu Kupa Krešimira Ćosića.

 ”Nastupamo na turniru u Zaboku koji će se igrati 11. i 12.rujna.  Osim nas, na njemu nalaze se domaćin turnira Zabok, Dubrava Furnir i Hermes Analitica. Čekamo ždrijeb Kupa Krešimira Ćosića pa ćemo prijateljske utakmice prilagoditi tome. Teško nam je sada složiti raspored zbog ove specifične situacije, a neki klubovi nisu ni krenuli. Važno je da krenemo i da bude zdravlja”.

Bosco su u odnosu na prošlu sezonu napustili bek Mateo Vidović (HKK Široki), sjajni skakač Makur Puou (Rogaška), iskusni Hrvoje Puljko i Arian Došen, a pristigli su Marko Petrović (Gorica), Petar Babić (Gorica), Luka Mohač (Zapruđe) i mladi Luka Krajnović (Cedevita Junior)