Hrvatska
Lavovi gostuju kod KK Bosco

Lavovi gostuju kod KK Bosco

Autor: KK Furnir Dubrava Photo: KK Furnir Dubrava

”Svi igrači su zdravi i spremni te pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.”. započeo je izjavu trener Jeronimo Šarin.

U uzbudljivom košarkaškom vikendu KK Furnir ide u goste kod KK Bosco.

Nakon utakmice protiv KK Cedevita Junior ekipa Dubrave se je uspješno pripremila za okršaj u Zagrebu, koji će se odigrati sutra,4. veljače 2023., s početkom u 20 sati u ŠSD ”Boško Božić Pepsi”, Trnsko 25a.

Lavovi su spremni!

Pobjede i porazi su sastavni dio igre, a kakva su očekivanja trenera Jeronima Šarina za sutrašnju utakmicu s mladom ekipom Dubrave slijedi u nastavku.

 ”Ekipa je maksimalno spremna da nakon lošeg prvog poluvremena Cedevite reagira na bolji način i da pokuša nastaviti ritam utakmica i ritam dobrih u zadnja dva mjeseca i koji smo u jednom dijelu utakmice, u trećoj četvrtini, isto pokazali. Međutim za dobiti Bosco treba imati 40 minuta koncentracije i agresivnosti i pobjeda ne bi trebala dolaziti u pitanje.

 Za ovu utakmicu smo se pripremili kao i za svaku dosadašnju, uložili smo trud maksimalno. Svakog protivnika shvaćamo ozbiljno pa tako i Bosco koji je jedan spoj iskustva i mladosti, Skauting, pripreme i ostale stvari koje smo trebali odraditi za utakmicu su određene i ono što je najbitnije, svi igrači su zdravi i spremni. Uspjeli smo proteklu utakmicu protiv Cedevite Junior maksimalno ih očuvati da ne bi došlo do nekih ozljeda te smo potpuno spremni za utakmicu i da damo sve od sebe za pobjedu.”

ČEKAMO VAS!

Dođite i podržite nas sutra. Obećavamo jednu uzbudljivu utakmicu s dvije mlade ekipe koja igra brzu i zanimljivu košarku.

 Vidimo se u Trnskom!