Hrvatska
Regija
Lovro Mazalin trenira sa sarajevskim Sparsima, na korak je od potpisa

Lovro Mazalin trenira sa sarajevskim Sparsima, na korak je od potpisa

Autor: Branko Tabak

Ugovor je sve bliže...

Dvadesetjednogodišnji Lovro Mazalin na korak je od potpisa sa OKK Spars,saznajemo od čelnih ljudi sarajevskog kluba koji će ove sezone nastupiti u ABA 2 ligi. 

Mazalin trenira sa Sparima i tek da milimetri dijele od potpisa.

'Možemo reći da je 99 posto posla obavljeno' poručili su iz OKK Spars. 

Veliki talent hrvatske košarke izgubio se na puto od Cibone, preko Cedevite i Zadra do Zaragoze, u kojoj gotovo i nije participirao u rezultatu momčadi.


Nastupio je u samo 16 utakmica u kojima je na terenu prosječno provodio tek četiri minute.

Spars je za 204 cm visokog mladića nova prilika. Zanimljivo, hrvatski mediji su najavljivali veliki povratak 'izgubljenih sinova' Nika Slavice, Marka Arapovića i Lovre Mazalina u Cibonu.

Riječ je o mladim igračima koji su se iz Cibone preselili u Cedevitu. Kako je Arapović potpisao za turski Galatasaray, a Mazalin na korak od potpisa sa Sparsima jasno je da je ova priča pala u vodu. Ostaje nam tek za vidjeti gdje će karijeru nastaviti Šibenčanin Nik Slavica. Kako stvari stoje, moguće je u rodnom gradu u redovima GKK Šibenik. 

Istovremeno s Mazalinom u Sparse je stigao i Nemanja Protić, 32-godišnji srpski razigravač koji je prošlu sezonu proveo u ruskom Surgutu. U karijeri je nosio dresove brojnih klubova među kojima su Borac Čačak, Metalac Valjevo, Budućnost Podgorica i MZT. I on trenira s ekipom i vrlo je blizu potpisa.