Regija
"Mali Zadar" na Pecari: Ive Ivanov u Jusupovom Širokom!

"Mali Zadar" na Pecari: Ive Ivanov u Jusupovom Širokom!

Ive i Ivo potpisali u istom danu.

Posljednjih (tje)dana jedan od najzastupljenijih klubova u našoj rubrici Mercato je svakako Široki. Od trenutka povratka Danijela Jusupa na Pecaru nižu se vijesti o dolascima, ali i odlascima iz Ponosa Hercegovine. Klub su napustili mladi Batinić, iskusni Zubac i Dario Drežnjak među ostalima, a došli su Luka Božić, Mate Vucić, dok se vratio Josip Bilinovac...

Novo, ne i manje zvučno ime u rubrici Dolasci je ni manje ni više no ono Ive Ivanova! Dugogodišnji kapetan Zadra se tako nakon odrađene sezone u Švicarskoj vraća u puno poznatije okruženje. Ivanov, koji će u studenom proslaviti 36. rođendan, tako dodaje Široki popisu klubova čiji dres je oblačio u profesionalnoj karijeri - uz Zadrov, bili su tu i dresovi Borika, Zaboka, Krke, MZT-a, Šibenke i Lionsa iz Ženeve. Jusupova momčad izgleda vrlo ozbiljno i bit će među glavnim kandidatima za vrh ABA 2 lige.

Osim Ivanova, Široki je danas potpisao još jednog igrača. Ivo Ćavar (23) dolazi iz čitlučkog Brotnja, a u karijeri je igrao i za neke hrvatske klubove (Dinamo, Kvarner). Ćavar je visok 190 centimetara i igra na poziciji braniča.