Time-out
Mandžukić i Pjaca navijali za Cedevitu, a za koga su svjetski vaterpolski prvaci?

Mandžukić i Pjaca navijali za Cedevitu, a za koga su svjetski vaterpolski prvaci?

Autor: Branko Tabak Photo: KK Cedevita

Košarkaški i vaterpolski izbornici pod istim krovom.

Košarkaši Cedevite sinoć su u Torinu pobijedili Fiat Torinu s uvjerljivih 65-87.

Za svoju su prezentaciju nagrađeni pljeskom torinske publike. Dobrodošlicu i podršku Zagrepčanima došli su iskazati i hrvatski nogometni reprezentativci Mario Mandžukić i Marko Pjaca kojima su vitamini uzvratili poklonima, dresovima Cedevite.


- Dečki hvala, donijeli ste nam sreću, poručili su nogometnim zvijezdama Zagrepčani.

- Ništa i drugi puta, odgovorio je Pjaca koji je prije odlaska na EuroBasket došao posjetiti hrvatske košarkaške reprezentativce


Sličan primjer zabilježili smo nedavno na utakmici HT Premijer lige kada su Zadrane i Splićane došli pogledati hrvatski vaterpolisti. Svjetski prvaci su svjedočili uzbudljivoj utakmici koja je odlučena u posljednjem napadu.

Za koga su dečki navijali ne znamo, ali smo sigurni da su uživali u uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici koja je na kraju otišla na stranu Zadrana.

Ste utakmice ostaje zabilježena i činjenica da su na jednom mjestu zbog istog sportskog događaja bila dva hrvatska izbornika. Imenjaci Ivica Tucak, izbornik svjetskih vaterpolskih prvaka i Ivica Skelin, izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije.Dva izbornika na dalmatinskom derbiju #ivicatucak #ivicaskelin #vaterpolo #košarka

Objavu dijeli Basketball.hr (@basketball.hr)