Hrvatska
Milačić ostaje trener, Marić se spominje u kontekstu Zadra i Gorice

Milačić ostaje trener, Marić se spominje u kontekstu Zadra i Gorice

Autor: Ferata.hr - Mišo Gulić Photo: Ferata.hr

'Alkar je više od običnog kluba...'

Iz košarkaškog kluba Alkar doznali smo kako će i naredne sezone trener prve momčadi biti Damir Milačić, što će nesumnjivo razveseliti navijače sinjskog prvoliga, javlja portal Ferata.hr

Milačić je odradio odličnu prošlu sezonu s Alkarom s kojim je čvrsto u Top 8, dakle na poziciji koja vodi u razigravanje za prvaka, što je bilo ostvarenje iznad svih očekivanja.

Sada je, kako kaže, spreman za nove izazove:

“Alkar je više od običnog kluba, a Sinj mi je u srcu. Tu sam prihvaćen kao doma od prvog dana i to su glavni razlozi nastavka ove lijepe priče. Jedva čekam da se ponovno uhvatimo rada, priprema i da ponovno uživamo u košarci.”

Posljednjih sezona sinjski je prvoligaš angažirao Amerikance na deficitarnim pozicijama, a to se pokazalo kao pun pogodak u smislu dodane kvalitete. O tom dijelu za sada nije bilo razgovora, ali dosta toga odredit će i epidemiološka situacija.

Ipak, izgledno je da će najveći dio momčadi ostati na okupu, za sada bez američkog dvojca, ali kako sada stvari stoje i bez Gabriela Marića koji se za narednu sezonu spominjao u kontekstu Zadra i Gorice.

Pripreme bi trebale početi u ponedjeljak, a do tada je moguće da se definiraju još poneke stvari, kao i pojačanja.