Hrvatska
Milan Ličina: Čeka nas 80 zanimljivih minuta

Milan Ličina: Čeka nas 80 zanimljivih minuta

Bitka za HT Premijer ligu

Nakon tri utakmice protiv Cedevite Junior koje nisu odvele Dinamo u HT Premijer ligu sljedeće sezone pred izabranicima Milana Ličine dva su susreta s Furnirom iz Dubrave i nova prilika da dohvate elitni rang naše košarke.

Prva utakmica u kojoj je Dinamo domaćin igra se sutra (srijeda, 18.00) u KC Dražen Petrović, a uzvrat je tri dana kasnije u Dubravi ”Iako smo protiv Cedevite Junior odigrali tri utakmice u sedam dana pred utakmice s Furnirom više me brine mentalno stanje igrača, nego fizičko jer znam da smo na tom planu spremni. Naravno da nam nije bilo lako nakon subotnje utakmice ali već u svlačionici smo rekli da je Cedevita Junior iza nas, a Furnir je ono na što smo fokusirani” - kaže Ličina koji u ulogu favorita stavlja Dubravaše

”Ekipa koja je dobro posložena sa kvalitetnim strancima i mladim domaćim igračima. Posebno se izdvaja Isabell koji ima individualnu kvalitetu za stvaranje prednosti na parketu. Neće nam biti nimalo lako, a igra se i u specifičnim okolnostima na dvije utakmice gdje je važna koš razlika. Takve utakmice zahtjevaju drugačiji način pripreme i koncentracije. Čeka nas zanimljivih 80 minuta u kojima tražimo put prema konačnom uspjehu. Veseli me jučerašnji trening gdje sam vidio želju kod igrača da posljednje dvije utakmice ove sezone odigramo na gornjoj granici svojih mogućnosti”.