Hrvatska
Mogu li Šibenčani iznenaditi Cibonu

Mogu li Šibenčani iznenaditi Cibonu

Večeras se igra posljednja utakmica 2. kola HT Premijer lige između Cibone i Šibenika.

U drugom kolu HT Premijer lige Cibona u Draženovom domu dočekuje Šibenik. Ekipa je to koja u Zagreb stiže nakon pobjede nad Goricom u prvom kolu.

Ivan Velić, trener Cibone: ”Dolazi nam protivnik koji nema što izgubiti, sigurno da će doći rasterećen i napaljen jer je Cibona ipak svima velika motivacija. Mi s druge strane moramo pokazati pristup bez imalo podcjenjivanja, znači da uđemo maksimalno u utakmicu. Očekujem pristup i želju onakve kakve smo imali protiv Škrljeva u prvom kolu i to bi nam trebalo biti dovoljno za još jednu pobjedu u domaćoj ligi.”

Nik Slavica, igrač Cibone: ”Nakon jednog teškog poraza dočekuje nas mlada ekipa Šibenika i to je jedna utakmica gdje bi nam pobjeda puno značila, i za mentalno stanje i za duh u ekipi. Nadam se da ćemo odigrati s puno energije i da će pobjeda doći na našu stranu.” 

Utakmica počinje danas, 15.10. u 20:00 sati a blagajna u KC Dražen Petrović za kupnju karata otvara se dva sata prije početka susreta.
Iz šibenskih redova poručuju kako nema predaju unaprijed. 

 – Jako im nedostaje Rozić. On im je predvodnik, 50 posto momčadi, tako da i tu možda treba tražiti razloge njihovih trenutnih rezultata. Što se nas tiče, nema puno filozofije, treba se postaviti čvrsto, muški, isto kao u prvom kolu. Dakle ući u meso, trčati u leđa, napadati, pa ako protivnik na kraju bude bolji čestitat ćemo mu. Imamo rješenja, kvalitetu i nećemo se predati tako lako – poručio je trener Šibenika Miro Jurić.