Europa i Svijet
Hrvatska
Mršić uoči Portorika: Momčad s Planinićem i Žižićem odmah bolje izgleda

Mršić uoči Portorika: Momčad s Planinićem i Žižićem odmah bolje izgleda

Autor: HKS hks

Prijateljska utakmica.


Muška seniorska reprezentacija sutra igra prijateljsku utakmicu s reprezentacijom Portorika u sklopu priprema za skorašnji Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu.

Susret je zakazan za 20 sati, mjesto događanja je Spaladium Arena u Splitu, a ulaznice je moguće kupiti na blagajni Spaladium Arene i putem sustava ulaznice.hr.

Portoriko je najavio glavni i odgovorni – izbornik reprezentacije Veljko Mršić.

„Veselimo se publici, a vidjet ćemo koliko će publike biti, a koliko čujem, 2000 ulaznica će biti u prodaji. Bit će to i generalna proba i za organizaciju turnira i generalna proba za nas. Očekujem da prikažemo još bolju igru i da budemo kompaktniji, nego na prethodne dvije. Dolaskom Žižića i Planinića sigurno ćemo biti čvršći. Bit ćemo bolji u toj rotaciji na petici gdje smo bili deficitarni na prve dvije utakmice, a samim time i ostatak momčadi bit će bolji.“

Izbornik dolaskom igrača i popunjavanjem mjesta u reprezentaciji očekuje iskorak i kulminaciju u finalu turnira.

„Iz dana u dan se kompletiramo. Momčad je s Planinićem i Žižićem odmah bolje izgledala tako da u utakmicama s Portorikom očekujem da pokažemo još jedan dodatni napredak u igri. Polako, ali sigurno smo na putu na kojem želimo biti, da budemo najbolji kada je najpotrebnije, sve s ciljem da turnir dočekamo spremni. Priključenjem Bojana Bogdanovića dobit ćemo dosta širine. Imat ćemo 5-6 dana do utakmice s Brazilom, ali cilj je da da 3. i 4.7. budemo najbolji. Sada idemo korak po korak“, zaključio je Veljko Mršić uoči utakmice s Portorikom.

Utakmicu će uživo biti moguće pratiti i putem Sportklub programa.