Hrvatska
Mula: Kao da smo u nekom snu; Šabić: Ovo je nestvarno!

Mula: Kao da smo u nekom snu; Šabić: Ovo je nestvarno!

Autor: KK Cedevita junior KK Cedevita Junior Photo: KK Cedevita junior

Cedevita slavi!

- Lijepo je voditi ovakvu skupinu momaka. Stvarno sam ponosan kako su odigrali. Spremali smo se sedam dana. Cibona je Cibona, odličan tim. Mislim da smo prije svega bili agresivni i hrabri i na kraju se to uvijek isplati. Pohvalio bih još jednom sve igrače. Stvarno sam bio ponosan. Bilo mi ih je lijepo voditi. Osim par malih situacija, koje su bile na kraju, vidjelo se na kraju koliko nam znači Bundović sa svojim iskustvom. Međutim, i ostali igrači su stvarno bili fokusirani mentalno. To je velika pobjeda za nas, ovim je riječima Damir Mulaomerović prokomentirao veliku pobjedu njegove Cedevite Junior nad Cibonom.  

- Kao da smo u nekom dobrom snu. Ne bih da se probudim, htio bih da ostane tako i da igramo ovako. Meni je prije svega najvažnije da igramo dobru košarku, da smo u svakom slučaju dobra ekipa i da to publika vidi, dodao je Mulaomerović.

Emir Šabić zabio je u pobjedi Cedevite Junior 21 poen uz pet trica:

- Pripremali smo se čitav tjedan za ovu utakmicu. Cibona je u ABA ligi krenula s 3-1 i jaka su ekipa. Mi smo se napalili, mladi smo i nemamo što izgubiti. Igrali smo bez straha, jako i pokazali svoju kvalitetu. Neću ulaziti u to jesu li oni nas malo podcijenili i opustili se. To ne znam, no mi smo došli sa 100 posto i odigrali jako. Treniramo odlično, trčimo, to je naš forte i nismo se prepali. To je najbitnije za jednu mladu ekipu. Respektirali smo ih, ali nismo se prepali i ovo je rezultat.

Cedevita Junior vodeća je momčad HT Premijer lige.

- Zvuči nestvarno, ali znamo da imamo kvalitetu. Nećemo sigurno poletjeti. Bit će loših i dobrih dana, ali najbitnije je da se svaki put borimo, da se nikog ne bojimo i to je to, dodao je Šabić.

Standings provided by SofaScore LiveScore