Hrvatska
Mulaomerović ulogu favorita prepušta Splitu, ali se nada prvoj pobjedi u Ligi za prvaka

Mulaomerović ulogu favorita prepušta Splitu, ali se nada prvoj pobjedi u Ligi za prvaka

Autor: Cedevita Junior Cedevita junior Photo: KK Cedevita junior

Narančasti vs Žuti, srijeda 20 sati, Dom sportova

U srijedu od 20:00 sati u Dom sportova u 6. kolu HT Lige za prvaka Cedeviti Junior stiže Split. Cedevita Junior je na omjeru 17-10, Split je na 20-7. Momčadi su ove sezone odigrale već 4 utakmice, omjer je 2-2. Cedevita Junior je slavila u HT Premijer ligi u Domu sportova 80:78 te u Rijeci u polufinalu Kupa Krešimira Ćosića 86:82, Split je slavio na Gripama u dva navrata, 78:74 u prvom dijelu te 74:64 u 1. kolu HT Lige za prvaka. Ulaz u Dom sportova je slobodan a stream osigurava https://tv.hks-cbf.hr/

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior:

"Split je apsolutno favorit, mi u tom porazu od Cibone neki dan možemo biti zadovoljni s prvih 20 minuta, a cilj nam je da tih 20 minuta produžimo na cijelu utakmicu, da igramo na taj način. Evidentno je da smo u rezultatskoj krizi, mladi su momci i svi smo malo potonuli a jedina stvar na kojoj se možemo izvaditi je na terenu. Odradili smo par dobrih treninga, pripremit ćemo se, jedino što tražim od igrača je da budu energetski na nivou i da daju sve od sebe, pogotovo jer smo ispunili svoj zadatak samim nastupom u Ligi za prvaka. No, to nije dosta, nije dovoljno. Pokušat ćemo dati još više šanse mladim igračima, Split je favorit, nadam se da ćemo odigrati dobru utakmicu, doći do prve pobjede u Ligi 6."   

Emir Šabić, kapetan Cedevite Junior:

"Napokon ćemo sada od 5 utakmica 4 odigrati kod kuće. Protiv Cibone prvo poluvrijeme odlično, u drugom neki pad, neobjašnjivo, ali vidimo da je Cibona na toj razini već nekoliko utakmica i da su navikli na to. Čekamo Split, već smo ih dobili dva puta ove sezone, tako da znamo što učiniti za pobjedu. Napravit ćemo sve što možemo da se vratimo na taj pobjednički put, da prije play offa dignemo formu i da ovu sezonu okrunimo nekim dobrim rezultatom." 

Standings provided by SofaScore LiveScore