Hrvatska
Mulaomerović uoči kup susreta s Dinamom: Protiv nas su svi favoriti

Mulaomerović uoči kup susreta s Dinamom: Protiv nas su svi favoriti

Autor: KK Cedevita Junior/Basketball.hr Photo: KK Cedevita junior

Sve su oči uprte prema Gripama

Cedevita Junior u utorak (13.2.) igra utakmicu 1/4 finala Kupa Krešimir Ćosić protiv Dinama.

Nakon pobjede protiv Škrljeva u prvenstvu, momčad Damira Mulaomerovića okreće se završnici SuperSport kupa Krešimir Ćosić koja se ovaj tjedan održava u Splitu i koju su uz „narančaste“ osigurali Dinamo, Zadar, Dubrava, Cibona i Split te dva prvoligaša Kvarner 2010 i Vrijednosnice Osijek. Dva polufinala su na rasporedu 16. veljače, a finale će se igrati dan kasnije.

Cedevita Junior i Dinamo odigrali su dvije ligaške utakmice ove sezone te je svaka ekipa slavila kao domaćin pa će svakako biti zanimljivo u okršaju na neutralnom terenu. Momčad s Kajzerice suočena je s izostancima kapetana Batinića i slovenskog centra Kosija.

Renato Serdarušić: „Očekujem zanimljivu i uzbudljivu utakmicu. Dinamo ima jako puno kvalitetnih individualaca, a mi dolazimo sa skraćenom rotacijom - što nije nikakav izgovor. Kup je specifično natjecanje jer je sve moguće u jednoj utakmici i zato ćemo dati sve od sebe pa se nadam što boljem rezultatu na završnici u Splitu.“

Damir Mulaomerović: „Naš najveći problem trenutno je skraćena rotacija, no mi ćemo uvijek dati sve od sebe. Međutim, protiv nas su uglavnom svi favoriti jer igramo samo s jednim visokim igračem. Nadam se da nećemo imati dodatnih ozljeda što bi nas još više unazadilo, ali igrat ćemo kao prava ekipa i kako najbolje znamo pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.“

Raspored završnice:

Utorak, 13.2.2024.

  • 17:00 KK Dubrava – KK Vrijednosnice Osijek
  • 20:00 KK Cedevita Junior – Dinamo-Zagreb

Srijeda, 14.2.2024.

  • 17:00 KK Kvarner 2010 – KK Cibona
  • 20:00 KK Zadar – KK Split

Petak, 16.2.2024. 

  • 17:00 Polufinale 1
  • 20:00 Polufinale 2

Subota, 17.2.2023.

  • 20:00 Finale

Sve utakmice završnice SuperSport kupa Krešimir Ćosić, osim na Gripama, moći ćete pratiti u prijenosu uživo - četvrtfinala na MaxSport televiziji, a polufinalne utakmice, kao i samo finale, i na MaxSportu i na Sportskoj televiziji. Ulaznice su u sustavu prodaje na adriaticket.com,  OVDJE.