Europa i Svijet
Hrvatska
Nagradna igra: Ulaznice za Olimpijskih kvalifikacijski turnir u Splitu

Nagradna igra: Ulaznice za Olimpijskih kvalifikacijski turnir u Splitu

Autor: Branko Tabak

Na tribine!

Uskoro vas na našem Facebook profilu očekuju nagradne igra u kojima vam u suradnji s Hrvatskim košarkaškim savezom poklanjamo po dvije dnevne ulaznice za Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu.

U prvoj nagradnoj igri 28. lipnja podijelit ćemo 2x1 ulaznicu za srijedu 30. lipnja kada se u Spaladium areni sastaju u skupini A Meksiko i Rusija (16:30 h) te u skupini B Hrvatska i Brazil (20 sati).

Druga nagradna igra predviđena je za 29. lipnja i donosi vam mogućnost osvajanja 2x1 ulaznice za četvrtak 1. srpnja. Taj dan na rasporedu su utakmice Rusija - Njemačka (16:30 h, skupina A) i Hrvatska - Tunis (20 sati , skupina B).

Iz svake skupine natjecanje nastavljaju dvije prvoplasirane reprezentacija, dok trećeplasirane ispadaju iz daljnje borbe za plasman na Olimpijske igre. Pobjednik skupine A sastaje se u polufinalu s drugoplasiranom ekipom skupine B, a pobjednik skupine B s drugoplasiranim iz skupine A. Pobjednici polufinalnih susreta će u međusobnom finalnom ogledu odlučiti tko će u Tokio. Polufinale je na rasporedu u subotu 3. srpnja, a finale u nedjelju 4. srpnja. 

*Za sada i dalje vrijede ista pravila ulaska za gledatelje kao i na prijateljskoj utakmici s Portorikom, odnosno pri ulasku u dvoranu će trebati pokazati ili EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili antigenski test ili potvrdu o preboljenju COVID-a unazad 180 dana.