Rezultati

HT Premijer liga: Zabok - Sonik Puntamika Petak, 05.03. - 18 sati - Arena Sport ABA 2 liga: Gorica - Podgorica Petak, 05.03. - 20 sati - Arena Sport ABA liga: Mornar - Zadar 77-71 HT Premijer liga: Split - Vrijednosnice Osijek 86-81

Hrvatska
Nazor oprezan uoči Škrljeva: U kupu su moguća iznenađenja

Nazor oprezan uoči Škrljeva: U kupu su moguća iznenađenja

Autor: KK Cibona Photo: Basketball.hr (Šime Zelić)

U četvrtzavršnici Kupa Krešimira Ćosića koja je na rasporedu u četvrtak, 15. veljače u 17 sati Cibona će igrati protiv Škrljeva uz izravan prijenos na Arena sportu.

U četvrtzavršnici Kupa Krešimira Ćosića koja je na rasporedu u četvrtak, 15. veljače u 17 sati Cibona će igrati protiv Škrljeva uz izravan prijenos na Arena sportu.

Cibosi su imali težak put do četvrtfinala. U osmini finala gostovali su kod uvijek neugodnog Splita, a trener Ante Nazor vrlo je oprezan uoči utakmice koja slijedi.

” Pred nama je kup natjecanje i sav fokus usmjeren je na prvu utakmicu protiv Škrljeva. Kup je takvo natjecanje gdje su moguća iznenađenja i zato moramo biti maksimalno motivirani i usmjereni na tu utakmicu. Protivnika izuzetno respektiramo. Možda je ovo i najbolja ekipa od svih iz hrvatske lige koje sudjeluju u završnici”, izjavio je Ante Nazor uoči četvrtfinalnog dvoboja protiv Škrljeva.

“Moramo se od početka postaviti na terenu, borbeno i koncentrirano te nastojati utakmicu iskontrolirati što je prije moguće. O daljnjem tijeku utakmica ćemo razmišljati poslije. Nadam se da ćemo što dulje ostati u igri za trofej”, zaključio je trener Nazor koji će put Zadra u punom sastavu.

Jedan od najiskusnijih i najefikasnijih Vukova Luka Žorić pred kup utakmicu sa Škrljevom:

” Škrljevo je ekipa koja igra ove sezone jako dobro. Imaju dobre rezultate. Moram se spremiti i odigrati dobru utakmicu te dati sve od sebe da prođemo u polufinale Kupa. Neće bit lagano, no mislim da smo ipak blagi favoriti u ovoj utakmici.”

Poluzavršnica na rasporedu je 16. veljače, a završnica će se igrati u subotu, 17.veljače u 18:00 sati.