Hrvatska
Nazor: Utakmica sezone; Rozić: Svaka čast Škrljevu, ali...

Nazor: Utakmica sezone; Rozić: Svaka čast Škrljevu, ali...

Autor: KK Cibona

Majstoricu Cibone i Škrljeva najavljuju Ante Nazor i Marin Rozić.

Na rasporedu je treća odlučujuća utakmica četvrtfinala doigravanja za prvaka Hrvatske. Košarkaši Cibone će u Draženovom domu u srijedu, 9.svibnja u 18 sati ugostiti Škrljevo.

Momčad Cibone, prema riječima trenera Nazora, očekuje utakmica sezone.

” Ovo je za nas utakmica sezone, trebamo biti pravi i ne dopustiti iznenađenje kakvo smo dozvolili u prošlom susretu”, kazao je Ante Nazor na današnjoj konferenciji za novinare i nastavio o ekipi Škrljeva:

” Škrljevo je nezgodna ekipa koja nam ne leži. U ovoj utakmici moramo pronaći pravi ritam da nadvladamo protivnika kako u obranu tako i u napadu te tražiti lagane poene. Naša kreacija i timska igra mora biti bolja, ne smijemo dozvoliti pad koncentracije izgubljenim loptama,” izjavio je Nazor te zaključio:  “Motiva neće nedostajati. Fokus, oštrina i maksimalne reakcije moraju biti nešto što će krasiti našu igru u ovoj utakmici. Na taj način ćemo kontrolirati utakmicu.”

Kapetan Cibone Marin Rozić uoči odlučujuće utakmice sa Škrljevom:

“Nakon neočekivanog poraza u drugoj četvrtfinalnoj utakmici maksimalno smo mobilizirani. Idemo u treću utakmicu pripremljeni i izuzetno motivirani. Svaka čast Škrljevu, ali ja vjerujem da smo mi kvalitetnija momčad i da ćemo to pokazati u srijedu.”

Ulaznice za utakmicu možete kupiti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni dvorane koja se otvara 2 sata prije susreta.