Hrvatska
Ne bih se razbacivao floskulama tipa ‘vratit ću se’, jer ne znaš što ti život nosi

Ne bih se razbacivao floskulama tipa ‘vratit ću se’, jer ne znaš što ti život nosi

Tini Nakić nakon prelaska iz Šibenke u Cibonu.

Kako smo ranije izvijestili, Toni Nakić i službeno je postao igrač Cibone. Šibenski košarkaški biser potpisao je sa Zagrepčanima trogodišnji ugovor, uz odgovarajuću odštetu Šibenki, piše Šibenski portal.

Kako se osjeća sada kada je sve gotovo?

– Drago mi je što je ovog puta sve završeno, što je ugovor napokon potpisan. Lani se to razvlačilo od lipnja i na kraju nije bilo ništa. U svakom slučaju zadovoljan sam jer, kako sam u više navrata kazao, želja mi je igrati na višem nivou, u jačoj konkurenciji, tim više što će Šibenka u novoj sezoni još više forsirati mlade igrače, pa će vjerojatno biti i slabija – kazao je za Šibenski portal Nakić, od kojeg se, unatoč njegovoj mladosti, puno očekuje u Ciboni.

– Mislim da je ova nova politika Cibone, dakle potpisivanje višegodišnjih ugovora s mlađim igračima, mojim vršnjacima, jako dobra i da će dati rezutata. To će možda privući i više gledatelja u dvoranu. Uglavnom, ne sumnjam da će se pod Tornjem opet složiti kvalitetna ekipa – kaže 21-godišnji Šibenčanin.

Pitali smo ga vidi li se jednog dana opet na Baldekinu?

– Ne bih se razbacivao floskulama tipa ‘vratit ću se’, jer ne znaš što ti život nosi. Možda se vratim za tri godine, možda Šibenka bude igrala u ABA ligi…Vidjet ćemo . Ali ono što mogu kazati i što nije floskula jest da će mi narančasti dres uvijek ostati najdraži. Bilo je lijepo igrati uz navijačku podršku kakvu smo imali. Osobno mi je ta podrška puno značila, navijači su me gurali u trenucima kada sam tek zagazio u seniorske vode, pozdravljali svaki moj ulazak u igru. S druge strane, nikad mi nisu uputili tešku riječ ako me ne bi išlo, a to mladom igraču puno znači – zaključio je Toni Nakić.