Hrvatska
Novi trener Bože Radoš najavljuje novu sezonu Crikvenice

Novi trener Bože Radoš najavljuje novu sezonu Crikvenice

Autor: A.T. Photo: KSZ

Prva muška liga

Kod košarkaša Crikvenice situacija je znatno drugačija u usporedbi sa Škrljevom. Dok će jedna momčad iz Primorsko-goranske županije ciljano napadati vrh, Crikveničani su svjesni da ih očekuje još jedna borba za ostanak u ligi. Novi trener Bože Radoš već je odradio prvi trening s ekipom, no roster još uvijek nije kompletiran.

'Napravili smo testiranje bazičnih sposobnosti kako bismo procijenili u kakvom je stanju ekipa, te smo održali individualni trening s trojicom igrača. Napredujemo korak po korak, neki igrači su na probi, a jedino novo ime u odnosu na prošlu sezonu je Dario Cvitković, domaći dečko iz Novog Vinodolskog. Kostur ekipe ostao je isti, sastavljen od četiri, pet mladih domaćih igrača uz dvojicu, trojicu starijih', rekao je Radoš za Novi list.

Klub i dalje traži jednog ili dvojicu igrača kako bi upotpunio roster.

'Treba mi još vremena da bolje upoznam sve igrače, iako ih većinom poznajem od prošle godine kada sam sa Zagrebom igrao protiv njih. Vidi se da su to dečki koji žele puno raditi i napredovati, a mislim da nam je to glavni cilj ove godine, uz osiguranje ostanka u ligi. Želimo što prije osigurati ostanak, a potom se fokusirati na individualni napredak igrača kako bi svaki od njih postao bolji', zaključio je Radoš.