Hrvatska
Novi trener Dubrave Vladimir Krstić: 'Obrana i rješavanje igračkog kadra u hodu'

Novi trener Dubrave Vladimir Krstić: 'Obrana i rješavanje igračkog kadra u hodu'

Ne bojimo se nikoga.

Kao što smo javljali, nakon ostavke Darka Krunića klupu Dubrave Furnir kao prvi trener preuzima Vladimir Krstić (47), Osječanin s bogatom igračkom karijerom. 

Najveći trenerski izazov imao je u u Vrijednosnicama Osijek gdje je proveo četiri sezone, a klupu napustio u siječnju ove godine.

 ”Očekujem da se dignemo prvenstveno u obrani. Ekipa ne smije primati 90 poena, odnosno treba primati manje od 80 da bi imali šanse dobiti neku utakmicu. Ni to nije garancija, ali definitivno brzinska obrana i skok se može puno popraviti” -  kazao je Krstić nakon prvog jutarnjeg treninga i bacio pogled na očekivanja.

 ”Za nas je svaka utakmica jako bitna i nećemo se nikoga bojati, ali ćemo poštivati suparnika i dati sve od sebe da dobijemo utakmicu. Treba raditi i ja sam vjerujem da rezultat neće izostati. Što se tiče igračkog kadra u hodu ćemo rješavati situaciju, a ovisno o mogućnostima kluba i slobodnih igrača sigurno će doći do nekih promjena”.

Krstiću će na klupu asistirati Boris Gnjidić, a premijeru na klupi Lavova ima u nedjelju kada u 9.kolu HT Premijer lige Hermes Analitica dočekuje Dubravu Furnir.