Hrvatska
Ozljede i bolesti desetkovale Cedevitu Junior

Ozljede i bolesti desetkovale Cedevitu Junior

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: KK Cedevita junior

Uoči derbija s Cibonom

KK Cedevita Junior u ponedjeljak, 6.11. u 20 sati, gostuje kod gradskog rivala Cibone u sklopu 7. kola FAVBET Premijer lige.

U dosadašnjem dijelu domaćeg prvenstva, Cibona ima omjer 5-1, a Cedevita Junior ima 4 pobjede i 2 poraza. U prošlom kolu "Vukovi" su bili bolji na derbiju u Splitu, dok je momčad s Kajzerice slavila protiv Dubrave u "malom" gradskom derbiju.

U posljednjih 10 međusobnih susreta, Cibona je odnijela pobjedu sedam puta pa će momčad Damira Mulaomerovića dati sve od sebe za trijumf unatoč izazovima u tjednu iza njih.

"Mi smo u velikim problemima zbog ozljeda i bolesti dosta igrača pa će nam biti slično kao i Ciboni. Nadam se da ćemo kvalitetno trenirati prije utakmice i da se energetski dokažemo - i da probamo pobijediti Cibonu. Iako, zadnje kolo protiv Splita, pokazalo se da je to ekipa s iskusnim pojedincima. Ono što mi moramo napraviti jest biti energetski na najvišoj razini kao zadnje dvije utakmice da probamo doći do pobjede. Sigurno nas ne čeka lagana utakmica, zbog tih ozljeda i bolesti, Kosi nam je bio cijeli tjedan 'out' pa imamo probleme, ali očekujem dobru utakmicu, zalaganje, energiju i - neka pobijedi onaj koji je bolji," naglasio je trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović.

"Imali smo težak period ovaj tjedan, par bolesnih igrača bilo je izvan stroja, ali probat ćemo se skupiti i pripremiti. Cibona je dobar protivnik i nadam se dobroj utakmici," komentirao je Renato Serdarušić.

Standings provided by Sofascore