Time-out
Paul George u Splitu

Paul George u Splitu

Autor: Paulo Sarić

Jedan od najboljih krilnih igrača današnjice odmara se u Dalmaciji.

Dugogodišnji igrač Indiana Pacersa i zlatni Olimpijac iz Rio de Janeira, Paul George, odmara se u Hrvatskoj. Četverostruki all-star igrač ovo je ljeto na iznenađenje mnogih prešao u Oklahoma City Thunder i pridružio se jednom od najboljih igrača današnjice Russellu Westbrooku u dresu stalnih sudionika doigravanja u zapadnoj konferenciji.


Iznenađenje je bilo uvjetovano pričama koje su bile aktualne posljednjih mjeseci, koje je i sam George u nekoliko navrata izrijekom potvrdio, a koje su bile vezane za njegovu želju za odlazak u Los Angeles Lakerse. Stoga ga je i njegova dosadašnja momčad aktivno željela zamijeniti s ciljem da dobiju makar nešto zauzvrat. Najbolju je ponudu dao OKC pa je jedan od boljih obrambenih igrača na krilnim pozicijama u NBA ligi i izvrstan tricaš preselio u Oklahomu.

Nakon što je završio s obvezama u najjačoj ligi svijeta George se zaputio na zasluženi odmor, a jedna od destinacija koju je odabrao je i Hrvatska. Jučer je viđen kako s partnericom i majkom svoga djeteta, u društvu nekolicine prijatelja, odmara u Splitu. Građani su ga, jasno, odmah prepoznali pa njegov boravak nije uspio proći ispod radara.