Europa i Svijet
Hrvatska
Počela prodaja ulaznica za Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu

Počela prodaja ulaznica za Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu

Autor: HKS hks

Dopuštena je popuna 40% kapaciteta Spaladium arene.

Iako smo se prije nekoliko mjeseci tome mogli samo nadati, epidemiološka je situacija u Hrvatskoj danas puno povoljnija te je Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije donio odluku o tome da je dopušteno da se tribine Spaladium Arene ispune s 40% kapaciteta.

Stoga, započela je prodaja ulaznica za Olimpijski kvalifikacijski turnir u Splitu, najveći sportski događaj ove godine u Hrvatskoj! Nabavite ih putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni Spaladium Arene.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 70 i 100 kuna, a vrijede kao dnevna karta. Drugim riječima, osim što ste došli navijati za Hrvatsku, možete pogledati i drugu utakmicu toga dana. Radi se o zaista posebnoj ponudi s obzirom da u Split stižu neke od najboljih svjetskih reprezentacija, jer samo su takve osvojile mjesto na Olimpijskom kvalifikacijskom turniru. Osim Hrvatske, u Splitu ćete moći pogledati i Brazil, Tunis, Njemačku, Rusiju i Meksiko.

RASPORED TURNIRA

*Za sada i dalje vrijede ista pravila ulaska za gledatelje kao i na prijateljskoj utakmici s Portorikom, odnosno pri ulasku u dvoranu će trebati pokazati ili EU digitalnu COVID potvrdu ili negativan PCR ili antigenski test ili potvrdu o preboljenju COVID-a unazad 180 dana.