Europa i Svijet
Hrvatska
Prijavite se na Adriatic Basketball Youth Tournament - Uskršnji turnir u Poreču

Prijavite se na Adriatic Basketball Youth Tournament - Uskršnji turnir u Poreču

Autor: BB.hr Photo: adriatic basketball youth tournament

U Poreču

3. izdanje ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENTA u Poreču

29.03.-01.04.2024

ADRIA BASKETBALL YOUTH TOURNAMENT – Uskršnji turnir u Poreču

Veliki međunarodni interes ekipa za Adria Basketball Youth Tournament  Poreču!

Više od 2 mjeseca do 3. izdanja turnira skoro svi kapaciteti su popunjeni. Zbog interesa većeg od očekivanja rezervirani su dodatni kapaciteti u odmaralištu Zelena Laguna te dodatna dvorana u Poreču.

Posebno veseli povratak ekipa koje tradicionalno sudjeluju na turniru poput Crvene zvezde, Cedevite Junior, Ljubljane, Ajdaš Lenart i drugih. 

Također, organizatori su iznimno zadovoljni sa velikim interesom u ženskom dijelu turnira gdje su svoj dolazak potvrdile ekipe iz Češke, Slovačke, Srbije, Slovenije, Sjeverne Makedonije a u narednim danima se očekuju i registracije ekipa iz Španjolske i Francuske.

U određenim godištima se pune zadnja mjesta te pozivamo ekipe koji bi voljele sudjelovati da se jave organizatorima i osiguraju svoje mjesto.

Sve ekipe su smještene unutar odmarališta Zelena Laguna što pruža mogućnost za zabavu unutar odmarališta u internacionalnoj atmosferi te u samom gradu Poreču koji se nalazi na nekoliko kilometara od odmarališta.

Registracije su otvorene za ženske ekipe U13/U15/U17 te muške ekipe U13/U15/U17/U19.

Sve detalje možete saznati putem web stranice turnira www.adriabasketball.com a možete zatražiti i dodatne informacije i brošuru putem maila info@adriabasketball.com.