Hrvatska
Repeša je pred vratima Cedevite Junior, a gdje je Cibona?

Repeša je pred vratima Cedevite Junior, a gdje je Cibona?

Autor: Branko Tabak Photo: Ivana Dergez/KK Cibona

Vrlo znakovito

Hrvatski košarkaški trener Dino Repeša je na kraju netom završene sezone rekao kako ima volju ostati u Ciboni ako se stvari pokrenu s nule.

Danas nam stiže potvrda kako je dogovorio angažman s Cedevitom Junior te da samo detalji dijele ovu priču od potpisa, piše tportal.

Cedevita Junior je ozbiljan projekt s pregrštom mladih igrača i u konačnici stabilan klub koji omogućuje trenerima da se bave svojim poslom bez gubljenja energije na stvari koje nisu u opisu njihovog posla.

Repeša je u dosadašnjem tijeku karijere pokazao svoju stručnost, a prilikom jedne utakmice Splita i Cibone javno ga je pohvalio i legendarni Roko Leni Ukić koji jako dobro zna koje odlike mora imati trener da bi imao kontrolu nad ekipom, stvarao rezultat i prepoznavao situacije na parketu.

Repešin odlazak u Cedevitu Junior znakovito govori kako u Ciboni nema pomaka i kako je sudbina dvostrukog prvaka Europe neizvjesna.

Podsjetimo, Cibona je domaće prvenstvo igrala s pet, šest seniora zbog dugovanja prema igračima koji su nosili dres Cibone u prethodnoj sezoni. Na kraju te sezone momčad je napustio Josip Sesar, aktualni izbornik, i otišao u Dinamo. Sada je isto napravio i Dino Repeša koji će na mjestu trenera Cedevite Junior zamijeniti bivšeg izbornika Damira Mulaomerovića.