Hrvatska
Roko Rogić: Pokazali smo kako treba igrati protiv Cedevite

Roko Rogić: Pokazali smo kako treba igrati protiv Cedevite

Autor: KK Cibona

'Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju...'

Finalna serija HT Premijer lige se nastavlja. U prvom susretu Cibona je slavila protiv Cedevite rezultatom 88-84 i tako povela sa 1-0 u seriji. Već se sutra ta serija nastavlja, opet u Draženovom domu s početkom u 20.00 sati.

Prvak Hrvatske postat će ona ekipa koja prva dođe do 4 pobjede, zato se u Savskoj 30 već sada okreću drugoj utakmici, a važnost psihološkog aspekta naglasio je i strateg Vukova.

Ivan Velić, trener Cibone:

”Vodimo 1-0 u seriji. Bila je to velika pobjeda za nas, međutim, treba već imati fokus na drugoj utakmici. Sa Cedevitom nije dovoljno igrati dobro samo 20 minuta. Mi smo u prvoj utakmici igrali 30-ak minuta dobro ali vidjeli ste snagu Cedevite kad su se vratili praktički za nekoliko minuta i čak uspjeli i povesti. Uspjeli smo na kraju prelomiti utakmicu i pobjediti, što je najbitnije u ovom trenutku. Igrali smo svoju košarku, timsku, atraktivnu, igrali smo jedan za drugog i to nam je donijelo tu prvu pobjedu. Važno je da izvučemo glave iz prve utakmice, da je što prije zaboravimo i da fokus bude na ovoj. Jako je važan taj psihološki aspekt, da se resetiramo i krenemo u drugi meč kao da je prvi. Očekujem sasvim drugu priču jer je svaka utakmica zasebna i nadam se da ćemo i fizički i mentalno biti spremni.”

Roko Rogić, igrač Cibone:

”Mislim da smo pokazali put kojim trebamo igrati protiv Cedevite. Imamo dobro šansu da i sutra obranimo domaći teren. Pozivam sve navijače da dođu u što većem broju, da nam daju podršku da dobijemo tu drugu utakmicu!”

Blagajna se otvara 2 sata prije početka susreta, a ulaznice je moguće kupiti i online.