Hrvatska
Šansa će i protiv Zadra postojati

Šansa će i protiv Zadra postojati

Ključna je kontrola skoka.

Košarkaši Furnira nakon druge ovosezonske izolacije vratili su se treninzima jer ih već u četvrtak (19.00 – SD Dubrava) očekuje domaći susret 9.kola HT Premijer lige protiv Zadra. 

Kako ističe trener Vladimir Krstić ovaj drugi izlazak iz izolacije trebao bi ipak igračima biti nešto lakši nego prvi koji se dogodio dva tjedna prije početka sezone.

”Sigurno da se nije jednostavno vratiti, ali imamo već drugo iskustvo ove sezone kao što nema niti jedan drugi klub. Sada smo zbog novih pravila bili par dana kraće i ono što je činjenica da je ekipa izgubila ritam treninga i teško je meni sada napraviti jaki trening. Imamo utakmicu nakon samo nekoliko treninga i teško se na pravi način pripremiti. Pokušat ćemo se u okviru ovih mogućnosti pripremiti najbolje za dolazak Zadra koji je u malim problemima jer su izgubili utakmicu sa Splitom koju su očekivali da će dobiti. Možda su u malom psihološkom padu, ali će se sigurno protiv nas željeti vratiti pobjedama i opravdati ulogu favorita.” - kaže Krstić koji vjeruje da njegova momčad može odigrati dobru utakmicu.

”Mislim da će ključno biti iskontrolirati skok u obrani, te spriječiti njihove lagane poene. Tu se moramo brzo vraćati u obranu i pokušat što duže držati utakmicu u egalu. Šansa uvijek postoji, a na nama je da je iskoristimo. Oni sigurno neće doći u Dubravu samo da bi odigrali već će kroz igru i rezultat željeti iskupiti za ovu prošlu utakmicu, a mi se nadamo da neće na nama iskaliti bijes nakon posljednjeg poraza” - zaključio je Krstić.