Hrvatska
Sinjani na popravnom protiv Zadra: 'Imamo izglede za pobjedu!'

Sinjani na popravnom protiv Zadra: 'Imamo izglede za pobjedu!'

Autor: Ferata.hr

Susret se igra u Sinju s početkom u19 sati.

Alkara u srijedu očekuje nova utakmica, ponovno protiv Zadra kojeg je prije sedam dana ugostio u okviru osmine finala Kupa, a sada će se ove dvije momčadi 'potući' za prvenstvene bodove, piše portal Ferata.hr

Bit će ovo sinjskoj momčadi čak četvrta utakmica u svega deset dana, pravi NBA ritam, na koji sigurno nije naviknula, ali za utjehu imat će desetak dana odmora do nove u kojoj ih čeka gostovanje kod Dubrave.

U Kup dvoboju Alkar je pružio sjajan otpor, kroz treću četvrtinu imao je i vodstvo, dok je u priključku bio sve do završnih minuta u kojima se ipak Zadar pokazao kao spretniji.

“Za nas je naporan ovakav ritam, a uz to nisu svi igrači potpuno zdravi, niti smo kompletni. Cibona je bila jača, ali smo i mi imali svijetlih trenutaka. Na kraju smo morali kapitulirati. U ponovnoj utakmici sa Zadrom želja nam je ponoviti igru od prije tjedan dana kada smo s gostima veći dio utakmice bili u egalu.”

“I ovaj put moramo igrati bez pritiska, agresivno u obrani i još bržu tranziciju. Jedino tako možemo održavati rezultat tijesnim. Ako u takvom odnosu uđemo u završnicu možemo imati šansu za pobjedu.”, kazao je kapetan Hrvoje Vučić uoči dvoboja sa Zadrom.

Svakako treba dodati kako je sinjska momčad i ovog puta izašla ususret Zadru što se tiče termina odigravanja utakmice.

Alkar i Zadar u boj za nove prvenstvene bodove krenut će od 19 sati u GSD Ivica Glavan Ićo.