Hrvatska
Skelin: Užitak je igrati dakmatinski derbi

Skelin: Užitak je igrati dakmatinski derbi

ABA liga: Split na Višnjiku

Pred Splitom je prvo domaće iskušenje, hrvatski derbi u 5. kolu ABA lige u kojem "Žuti" gostuju kod Zadra (nedjelja, 21 sat, Arenasport 3).

- Užitak je igrati dalmatinski derbi, čekamo ga s nestrpljenjem. U pripremama smo se susreli dva puta, ali te utakmice ne znače ništa, jer i mi i Zadar imamo nekoliko novih igrača. Nadam se da ćemo pružiti dobru partiju, a siguran sam da će i Zadar nakon pobjede protiv Primorske s više samopouzdanja. Naš zadatak je pokušati zaustaviti tranziciju i otvoreni teren, jer su izuzetno pokretljivi na otvorenom terenu - rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

I dalje je Split bez prvog organizatora igre Ilije Đokovića, on se uskoro vraća na parket, a do tada njegovu ulogu preuzimaju Sani Čampara i Blaž Mesiček, reprezentativci BiH i Slovenije.

- Čeka nas teška utakmica, svakom rivalu koji dolazi u Zadar je tako, ali ujedno ovo je i bitna utakmica za obje ekipe. Očekujem čvrstu utakmicu u kojoj moramo biti koncentrirani svih četrdeset minuta ako želimo doći do dobrog rezultata. Usto, moramo odigrati cijelu utakmicu na visokom nivou - kazao je Mesiček.



https://mailtrack.io/trace/mail/2969689e51aaf19839577860056e5b14521d220e.png?u=5665929" width="0" height="0">