Hrvatska
Regija
Službeno je odlepršao i Lovro Gnjidić, Golemac puca od sreće

Službeno je odlepršao i Lovro Gnjidić, Golemac puca od sreće

Autor: Z.D. Photo: KK Cedevita Olimpija/Aleš Fevzer

Pravac Ljubljana

Cedevita Olimpija nastavlja s jačanjem prve momčadi za natjecateljsku sezonu 2022./23. Na mjestu organizatora igre ljubljanska momčad se pojačao s hrvatskim reprezentativcem Lovrom Gnjidićem, 197 centimetara visokim donedavnim igračem Cibone. 

Gnjidić će u Ljubljani ostati najmanje do kraja sezone 2023/24. 

“Sretan sam što sam došao u Cedevitu Olimpiju. Dolazak u ozbiljan klub koji se natječe i u 7DAYS EuroCupu svakako je veliki korak za mene. Znam da glavni trener Jurica Golemec radi dobro, a moj cilj je da što više napredujemo tijekom sezone i da momčad završi sezonu sa što boljim rezultatima', rekao je mladi Gnjidić po potpisivanju ugovora s Cedevitom. Olimpija. 

“Jako smo sretni što smo u Ljubljanu doveli jednog od najperspektivnijih organizatora igre u regiji. Lovru Gnjidića dobro poznajemo iz regionalne lige, on je mlad igrač koji ima puno prostora za napredak. On će nam pomoći sljedeće sezone i svakako želimo rasti zajedno i postizati što bolje rezultate. Još jednom ističem da sam jako, jako sretan što je Lovro sletio u Cedevita Olimpiju', bio je oduševljen trener Zmajeva Jurica Golemac po potpisivanju ugovora s Lovrom Gnjidićem.