Hrvatska
Sonik i Vrijednosnice otvaraju 15. kolo: Mogu li Zadrani do zone doigravanja?

Sonik i Vrijednosnice otvaraju 15. kolo: Mogu li Zadrani do zone doigravanja?

Uz prijenos na Areni.

Samo dva dana nakon 14. kola počinje 15. dionica HT Premijer lige koja donosi uvijek veliki derbi Splita i Cibone. Vodeći Zadar gostuje kod Dubrave, Gorica je favorit kod Hermes Analitice. Bit će velike bitke u susretu Šibenke i Zaboka, te Alkara i Škrljeva, dok će prvi u arenu Jazina uz prijenos na Arena sport Tv-u kročiti Sonik Puntamika i Osijek.

Sonik je prije par dana izborio i petu pobjedu i to kod kuće protiv Hermes Analitice dok su osječke Vrijednosnice čvrsto pozicionirane na 5.mjestu HT Premijer lige. Zadrani su 9. i relativno bezbrižni jer je konkurencija nekoliko katova ispod njih i ovog se trenutka čini kako su jači od Škrljeva, Dubrave i Hermesa

Samo su pobjedu udaljeni od Zaboka i Alkara i na taj način bliži sredini nego dnu. Osijek je i dalje bez drugog strijelca lige ozljeđenog Andrije Ćorića, ali u bekovskom paru Bašić, Jordano imaju veliku snagu. Kratkog rostera trener Kujundžić je protiv Zadra ubacio Filipovića i Dmitrovića i mladi su momci ugodno iznenadili. Logično imat će oscilacija, ali zaslužuju, čini se, minute u kontinuitetu u mjesecima što dolaze, a mogli bi biti i značajni u trenucima preopterećenja najjačih snaga.

Sonik Puntamika u nezaboravnim Jazinama imaju posebnu snagu. Mučili su ovdje i favorite Zadar i Goricu, pobijedili Split tako da nas čeka posve otvorena utakmica. Koliko će u dramaturškom smislu biti intrigantna provjerite u prijenosu u programu Arena Sport televizije.